середу, 16 грудня 2015 р.

Підсумки роботи шкільного клубу підприємництва "Шанс"

15 грудня 2015 року обласні координатори польсько-українського проекту «Шкільна академія підприємництва», працівники КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Любов Анатоліївна Гончаренко, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії і методики викладання суспільствознавчих  і гуманітарних дисциплін та Зоя Володимирівна Філончук, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії і методики викладання природничо-математичних та технологічних дисциплін, взяли участь у засіданні шкільного клубу підприємництва «ШАНС» Цюрупинської гімназії. 
Члени клубу підбили підсумки роботи за 2015 рік та обговорили плани на майбутнє. Особливо значимими для клубівців у цьому році стали такі події, як участь у ІІ Всеукраїнському бізнес-турнірі для учнів 8-11 класів «Стратегія фірми - 2015» та участь у фінальних змаганнях ІІ Всеукраїнського турніру юних знавців курсу «Фінансова грамотність», зазначив президент клубу, учень 9-го класу гімназії, Макуха Данило.

Любов Анатоліївна Гончаренко наголосила на важливості формування підприємливості та ініціативності саме у шкільному віці, як запоруки майбутнього життєвого успіху, побажала натхнення для здійснення планів шкільного клубу підприємництва у 2016 році.
Зоя Володимирівна Філончук проаналізувала основні досягнення діяльності клубу під час реалізації польсько-українського проекту «Шкільна академія підприємництва» та окреслила, разом з керівником клубу Ларисою Анатоліївною Пішко, учителем економіки Цюрупинської гімназії,  перспективи розвитку клубної роботи у навчальному закладі.

Робота клубу за 2013-2015 роки була відмічена дипломом  польсько-українського проекту «Шкільна академія підприємництва», який координатори  проекту урочисто вручили президенту клубу.











Немає коментарів:

Дописати коментар