середу, 5 червня 2013 р.

30 травня 2013 року на базі Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради відбулася презентація проекту «Шкільна академія підприємництва 2» для вчителів географії і економіки.
Проект реалізується в рамках спільної діяльності Центру розвитку освіти (ОРЕ, Польща) та Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.
У цьому році КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» за сприяння ректора, професора Анатолія Миколайовича Зубка приєднався до реалізації даного проекту на Херсонщині. Елементом реалізації проекту є навчання лідерів (учителів економіки, практичних психологів), котрі будуть займатися створенням шкільних клубів підприємництва, формуванням навичок підприємливості в учнів, професійним консультуванням школярів. Проект буде здійснюватися у 10 навчальних закладах Херсонської області.
Координаторами проекту на Херсонщині є Любов Анатоліївна Гончаренко та Зоя Володимирівна Філончук.
Більш докладну інформацію можна отримати на сайті http://sae-ukraine.org.ua/  

5 коментарів:

  1. Молодці! З Вас можна брати приклад! Успіхів вам у реалізації нашої спільної ідеї, проекту ШКП!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо за віру в нас! Ми впевнені, що спільними зусиллями ми дійсно досягнемо успіху. Нехай і вам все вдасться у реалізації проекту!

    ВідповістиВидалити
  3. Люба і Зоя, привіт! Ми вас вітаємо з почином в області. Успіхів вам у подальшій реалізації проекту. Ми провели обласний семінар і перебуваємо на спільному семінарі у Рівному. Зустрілись з Світланою, Ларисою, Юлею, Лідою. Наші учасники дуже задоволені роботою з польськими тренерами. Вони в захопленні від Касі і Йоланти.
    Леся і Ірина, Вінниця
    P.S. У нас змінилась адреса блогу - http://sae-voipopp.blogspot.com/ Будь ласка, внесіть зміни у нашу адресу на блозі своєї області і будемо раді бачити колег на нашому блозі :)

    ВідповістиВидалити
  4. Дякуємо вам за вітання і побажання.Ми стартуємо за вами. Ведемо повну підготовку до проведення обласного семінару і вже чекаємо гостей. Від нас величезні вітання всім, хто зібрався у Рівному. Творчості вам, натхнення, цікавої, плідної роботи і щасливого повернення додому!
    P.S. Зміни в адресу блогу внесли, чекаємо на новинки від вас)

    ВідповістиВидалити
  5. Привіт! Як Ваші успіхи? Як пройшов другий день спільного семінару? Крім Дніпропетровської області, хто ще до Вас приїхав? Передавайте усім привіт. Обнімаємо Вас міцно і тримаємо кулачки))) Удачі!
    Ми уже працюємо у відносно автономному режимі, спілкуємось зі своїми керівниками ШКП на сторінках блогу та електронною поштою.
    Леся і Ірина, Вінниця

    ВідповістиВидалити