неділю, 22 грудня 2013 р.



Підсумкова конференція проекту
"Шкільна академія підприємництва"
10 грудня 2013 року у Варшаві відбулася підсумкова конференція проекту "Шкільна академія підприємництва". На конференції виступили:
Марлена Фалковська, заступник директора Центру розвитку освіти Республіки Польща.
Ева Бобінська, координатор проекту "Шкільна академія підприємництва" з польської сторони.
Роман Шиян, координатор проекту з української сторони.
Представники Центру Розвитку освіти, Міністерств національної освіти та закордонних справ Республіки Польща, Посольства України в Польщі.
У конференції брали участь тренери 10 областей України І етапу проекту; керівники та учні – представники 9-ти шкільних клубів, що розпочали свою діяльність у 2012 році та перемогли у конкурсі "Найактивніший шкільний клуб підприємництва"; тренери 13 областей ІІ етапу проекту "ШАП 2" 2013 року. 
Під час роботи розглядались питання діяльності Регіональних центрів післядипломної педагогічної освіти з реалізації проекту в Україні, впровадження моделі підприємливої школи в регіонах України. Ева Бобінська, координатор проекту представила україномовну версію гри "Саsh Flow".
Відбулась презентація клубів-переможців. Переможцям конкурсу на найактивніший клуб вручено цінні подарунки – мультимедійні проектори.
Також проведено конкурс логотипів учнівських клубів підприємництва "ШАП 2". Під час конференції серед 14 логотипів-фіналістів конкурсу "Найкращий логотип Шкільного клубу підприємництва" методом голосування було обрано сім найкращих логотипів. Перше місце посів логотип учнівського клубу підприємництва з Сумської області.
Вітаємо переможців! 

Немає коментарів:

Дописати коментар